Termeni si conditii

Folosirea (vizualizarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor Termeni si Conditii precum si a paginilor din site Livrare si Termeni legali.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
CORSA Construct SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina Termeni si Conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Art. 1 Despre produse
Produsele prezentate pe corsaechipamente.ro sunt conforme cu cerintele esentiale de securitate si sanatate ale Directivei Europene 89/686/CEE.
Toate produsele satisfac prevederile HG nr. 115/2004 si sunt conforme cu standardele de referinta corespunzatoare.

Art. 2 Despre stocuri si termene de livrare
CORSA Echipamente nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, corsaechipamente.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. In acest caz, clientul va fi instiintat prin e-mail cu privire la aceasta situatie.
Fiecare comanda va fi confirmata de catre Corsa Echipamente si apoi se va comunica clientului termenul de livrare pentru fiecare comanda in parte.

Art. 3 Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.
Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Art. 4 Despre comenzi nevalide
Ne asumam dreptul de a nu onora acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam nici un fel de explicatii in acest sens si nici sa anuntam decizia noastra cu privire la aceasta problema. De asemenea, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia colete si presta servicii persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura, fata de corsaechipamente.ro. Clientul are obligatia sa ofere datele corecte si sa ridice coletul conform comenzii trimise. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate.
Neridicarea coletului sau neexecutarea obligatiilor, pecuniare sau de alta natura fata de corsaechipamente.ro va duce in mod automat la neluarea in calcul a urmatoarelor comenzi (de la acelasi User sau/si de la acelasi IP).

Art. 5 Raspundere
www.corsaechipamente.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate sau de functionarea site-ului.
Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii in mod necorespunzator a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Informatiile cuprinse in produsele noastre nu trebuie luate ca fiind o garantie a succesului.
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, firma CORSA Construct S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlul de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc).
Corsaechipamente.ro nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele corsaechipamente.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.
Art. 6 Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Art. 7 Confidentialitate
CORSA Construct S.R.L va garanteaza confidentialitatea datelor personale introduse la crearea unui cont de utilizator pe acest site. Aceste informatii nu vor fi divulgate unei terte parti (cu exceptia acordului scris din partea dvs. si conditiilor prevazute de lege) si vor fi folosite doar in urmatoarele scopuri: procesarea comenzilor, raspunsul la intrebarile dvs., abonarea la newsletter via email, livrarea comenzilor si a materialelor promotionale.

Art. 8 Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului corsaechipamente.ro: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea SC CORSA Construct S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC CORSA Construct S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Pentru sugestii, va rog nu ezitati sa ne trimiteti un e-mail pe info@corsaechipamente.ro